Om oss

Hvem er vi?

Latona er et norskeid firma som produserer og selger egenutviklede produkter innen kjemi, pleie og renholdssektoren.  Vi retter oss mot det profesjonelle markedet og har hovedfokus på høy kvalitet til en fornuftig pris.

Vi selger det meste av vår produksjon gjennom større grossister. Vi har også leieproduksjon for andre firmaer, med forskjellige varer som vi har utviklet etter deres spesifikasjoner, som selges under deres merkenavn.

Miljøprofil

Latona AS satser på miljøet og er opptatt av å bevare naturen for de kommende generasjoner.

Vi har derfor valgt å være medlem av Grønt Punkt. Dette for å ta vårt ansvar med håndtering av returemballasje. Vi betaler vederlag for emballasjen vi bruker og bidrar på denne måten med å finansiere returordningen for plast, glass, blikk og papp emballasje.

Vi velger derfor partnere på innkjøpssiden som også prioriterer miljøet. På den måten bestreber vi oss for å bedre miljø og klima for oss alle.

Grønt punkt Norge logo
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.